Postup: Žĺtka si vymiešame s cukrom, pridáme vodu. Ďalej primiešame kokosovú múku, pomleté ovsené vločky, kakao a kypriaci prášok. Na záver jemne vmiešame sneh z bielkov. Nalejeme do formy (23x23cm) a pečieme na 180 stupňov 8-12 minút. Po upečení necháme vychladnúť. To isté zopakujeme aj s druhým korpusom.
Pokračujeme s prírpavou krému. Karamelovvý puding si pripravíme podľa návodu na obale, ja som si ho uvarila v 800 ml vode a pridala som 4 PL kokosovéhu cukru na zvýraznenie karamelovej chuti.
Necháme úplne vychladnúť, pridáme tvaroh, proteín, stužovač a poriadne zmiešame. Vylejeme na vychladnutý korpus, prikryjeme druhým korpusom a dáme zachladiť na noc do chladničky. Pred podávaním polejeme čokoládou a posypeme orieškami, môžeme dozdobiť s toffifee.
Dobrú chuť!❤️❤️
Suroviny na 1 KORPUS (potrebujeme 2):
❤️4 vajíčka
❤️2 PL kokosového cukru od @naturfarmsk
❤️50 ml teplej vody
❤️35 g kokosovej múky od @naturfarmsk
❤️35 g pomletých ovsených vločiek
❤️1-2 PL holandského kakaa
❤️štipka prášku do pečiva
Karamelový krém:
❤️2 ks puding pravý karamel ( +800 ml mlieka + 4 PL kokosového cukru od @naturfarmsk )
❤️odmerka vanilkového proteínu
❤️250g jemného odtučneného tvarohu
❤️1/2 stužovača za studena + 50 ml teplej vody
Poleva:
❤️100g čokolády bez cukru alebo kvalitnej horkej čokolády
❤️100g nasekaných lieskových orieškov
❤️Toffifee na ozbodu (nemusí byť)